8893022D | Kotúč pilový s SK plátkami na drevo 89 mm, 24 zubov, pre minikotúčovú pílu 8893022

Neohodnotené
Značka: Extol Premium
2,74 € / ks 2,28 € bez DPH
Skladom (12 ks)

Extol Premium | No: 8893022D | EAN: 8595126973595

Detailné informácie

Podrobný popis

Určen pro řezání dřeva. pro minikotoučovou pilu 8893022    

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo pre minikotúčové píly
Hrúbka (mm): 1,0
Priemer (mm): 89
Vhodné na rezanie s kotúčmi: drevotrieska bez povlaku LDF, MDF, HDF, drevotrieska s umelohmotným povlakom MDF, HDF, Dýhované dosky, HPL - duroplastické povlakované dosky Trespa, Resopal, Duropal, Formica, Kronospan, Decodur, Lepené drevo a preglejka, Mäkké, tvrdé, exotické drevo naprieč, Mäkké, tvrdé, exotické drevo pozdĺž, Minerálne dosky spojené akrylom Corian, Noblan, Hi-Macs, Staron, Rausolid, Varicor, Profilové drevené lišty
Vnútorný priemer (mm): 10

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Extol Premium je náradie určené pre remeselníkov a náročných domácich majstrov. Predstavuje typického predstaviteľa triedy Master, kde sa na rozdiel od hobby náradia, ktoré sa často zameriava len na cenu, kladie dôraz na kvalitu použitých materiálov a technológií, spracovanie, design, parametre a ergonómiu.

Táto kategória zabezpečuje, že za dostupnú cenu získate kvalitný výrobok vyrobený podľa najnovších technológií, ktorý napĺňa v mnohých smeroch tie najvyššie očakávania. Extol Premium prináša rad riešení a patentov, ktoré boli doposiaľ výsadou profesionálnych značiek.